Kjøp og betaling

KJØP OG BETALING

Ansvarlig selger er Wilson Verksted og Konsulenttjenester
og bestillers navn vil bli definert som kunde.

Aldersgrense - vi leverer ikke varer fra nettbutikken til kunder under 18 år.

Vi leverer kun varer innenriks i Norge.

Produktene vi fører på våre sider er laget hos oss på Nesodden eller av andre norske produsenter og laget i Norge..

Prisene er inklusiv 25% mva, og du betaler kun prisen som er oppgitt ved bestilling + frakt hvis dette er nevnt. (Servicepakke som er sporbar) avhengig av postnummer.

Velger du vår betalingsløsning Stripe eller VIPPS så betaler du med en gang og vi starter produksjonen omgående! eller vi sender varen i løpet av ett par dager. Den raskeste løsningen!

OBS! Under valget Våre søljer er alle modeller 100% håndarbeid. Her lages ALT fra bunnen av og derfor må vi ha priser som gjenspeiler dette i vår nettbutikk og her gjelder IKKE angrerett.

Du kan finne lavere priser i andre nettbutikker, men våre produkter er 100% håndarbeid!

Ofte har andre butikker bunadsølv som ikke er håndlaget på samme måte som våre, hvor søljen består av støpte partier som settes sammen til komplette søljer. OBS! Slik lages ikke søljene hos oss!

Vi arbeider hele tiden for å presentere priser som gjenspeiler det produktet vi selger!

LEVERINGSTID Normalt går bestillingen av bunadsølv produsert av Vossasylv AS ut av huset hos oss eller produsenten på  inntil 3-4 virkedager - Postens leveringstid kommer i tillegg. Haster det veldig kan du selvsagt ringe oss, så får vi se hva vi kan ordne.

Bestilling av vårt eget bunadsølv. Vi har vanligvis ingen lagerbeholdning og lager søljene spesielt til hver enkelt kunde. Dette medfører at vi har litt leveringstid og den er forskjellig fra produkt til produkt! Fra 1-6 uker!

Unntaksvise lagervarer sendes ut i løpet av 1-3 virkedager - POSTEN/BRING leveringstid kommer i tillegg. Haster det veldig kan du selvsagt ringe oss, så får vi se hva vi kan ordne.

Vi lager alt med kjærlighet til faget og elsker å få utfordringer!

Sender du en e-post får du raskt svar med pris og leveringstid!

Skal du ha ett helt sett med søljer gjelder andre betalingsvilkår og leveringstid så da tar du bare kontakt med oss!