Advarsel Cookies brukes på dette området for å gi den beste brukeropplevelsen. Hvis du fortsetter, antar vi at du samtykker i å motta cookies fra dette nettstedet. OK

Info om smykkeskrin fra TeleRosa

Sylja Bunad smykkeskrin

er en serie med smykkeskrin i porselen som er spesialtilpasset ditt bunadsølv, skrinene er designet i to størrelser. Det store skrinet har ett indre skrin med tre seksjoner som er tilpasset alle søljer til en bunad, porselenet hindrer lys i å komme til smykkene. Sylja fungerer også godt som et smykkeskrin for vanlig sølv. Porselenet kan også settes på bordet på 17 mai med småkaker eller smågodt oppi. Smykkeskrinet kan vaskes separat i oppvaskmaskin ved alle programmer og temperaturer.

Det indre skrinet

er så tett at ny luft ikke kommer inn i skrinet, dette hindrer derfor at sølvet blir sort over tid. Det kan også fungere som et reiseskrin, settes inn i en safe, eller oppbevares uavhengig av porselens skrinet. Alle deler kan tas fra hverandre og settes sammen igjen. I alle de 3 etasjene er det et mykt innlegg som sølvet hviler på. Ved behov kan det indre skrinet separat også vaskes i oppvaskmaskin.

Åpne indre skrin:
  1. Vri mot urviseren (klikk)
  2. Løft rett opp
Lukke indre skrin:
  1. Skyv tappen ned i sporet
  2. Vri med urviseren (klikk)
Det mindre smykkeskrinet

er tilpasset for deg som har fått din første sølje, til en barnebunad eller mannsbunad. Porselenet kan vaskes i oppvaskmaskin. Skrinet har også ett mykt innlegg som sølvet hviler på. Det mindre skrinet har det samme mønsteret på lokket som det store. Hvis du går inn på vår nettbutikk vil du finne alle design varianter og bunadsmønstre.

Design av Norske bunad dekorer

Skrinene har vakre mønstre designet av oss, inspirert av Norske bunader, vi leverer også nøytrale dekorer designet med inspirasjon fra Norsk tradisjon.

Det er en komplisert prosess å designe så nøyaktige farger og detaljer til porselen. Vi har brukt all vår knowhow for å få alle mønsterne til å bli så identisk med de originale bunadsdraktene som mulig. Planlegging og regulering av dette komplekse arbeidet er gjort i nært samarbeide med europas beste porselens eksperter.

Vår tanke er at du kan oppbevare dine bunadsmykker med stolthet, slik verdifulle smykker fortjener. Begge skrinene er flotte gaver som passer til alle som er glad i bunaden sin og er stolt av sitt bunadssølv.